Loading

Cégismertető

Több mint 20 éve az élmezőnyben

Cégünket 2000-ben alapítottuk családi vállalkozásként.

Jellemzően, a kiemelkedő minőségű berendezéseket gyártó világcégek a piacukat jelentő területeken saját képviselettel vagy képviselővel értékesítenek. Ennek oka a jobb helyismeret, a gyors és problémamentes kapcsolattartás az ügyféllel, valamint a nyelvi nehézségek kiküszöbölése.

Az MF-Team Kft. is ennek szellemében dolgozik. A külföldi partnercégeink termékei az adott területeken a legmagasabb minőséget képviselik. Munkánk értékmérője, hogy cégünk több, mint 20 éves múltra tekint vissza.

Partnereink

Az induláskor képviselt cégek azóta is kiemelt partnereink közé tartoznak, és az évek alatt, mind a magyarországi ügyfelek, mind a külföldi partnercégek száma folyamatosan nőtt.

Víziónk

Múltunk, elvégzett munkáink eredményessége, valamint partnereink (vevő és eladó oldal) pozitív visszajelzése alapján, cégünk optimistán tekint a jövőbe.
Az általunk képviselt külföldi cégektől minden létező támogatást megkapunk és ezt a magyarországi partnereink felé eredményesen továbbítjuk.

MF-Team Kft.

Cégünk erősségei

Tekintse meg, hogy miben vagyunk a legjobbak!

Árajánlatot kérek
Gyorsaság

Erősségünk abban rejlik, hogy gyorsan reagálunk az ügyfeleink kéréseire, kihasználjuk korunk szinte összes kommunikációs lehetőségét, maximálisan rugalmasan kezeljük a felmerülő igényeket.

Családias hangulat

A családias munkakörülményeknek és légkörnek köszönhetően partnereink, ügyfeleink nem érzik úgy, hogy elvesznek a bürokrácia, kompetencia és felelősségtologatás útvesztőiben.

Magas minőség

Mind az általunk forgalmazott termékek, mind pedig a szervizünk által nyújtott szolgáltatások (Previa Műhely & Bronto Skylift) a lgmagasabb színvonalat képviselik.