Loading

Previa Műhely

Márkafüggetlen Autószerviz

Csapatunk nagy álma vált valóra, amikor több, mint 20 évvel ezelőtt megnyitottuk a Previa Műhelyt, és a szenvedélyünk munkává érlelődött. Lelkesedésünk azóta is töretlen, az autók javítása a mai napig a hivatásunk. Nem a problémákat, hanem a megoldásokat keressük. Célunk ügyfeleink elégedettsége és biztonsága, a vonatkozó szabályokat és biztonsági előírásokat maximálisan betartjuk. Szabadidőnkben képzéseken veszünk részt, és folyamatosan lépést tartunk a járműtechnika fejlődésével.

Hitvallásunk, hogy kizárólag minőségi alkatrészekkel dolgozzunk. Szoros kapcsolatot ápolunk a márka képviseletekkel, valamint az ország vezető alkatrész beszállító cégeivel, hogy a javításokhoz a lehető legjobb árakon és a legjobb minőségben kínálhassuk ügyfeleinknek, azaz önöknek a gyári alkatrészeket.

A szakszerű és profi kiszolgálás mellett, messze – távol a legjobb kávét kapod nálunk várakozás közben az ügyfél elégedettségi felmérés alapján. 🙂

Nézz be hozzánk!

Márkafüggetlen Autószerviz

A szakszerű és profi kiszolgálás mellett, messze – távol a legjobb kávét kapod nálunk várakozás közben az ügyfél elégedettségi felmérés alapján. 🙂

Nézz be hozzánk!

Kiemelt
Szakterületeink

Műhelyünkben kizárólag minőségi alkatrészekkel dolgozzunk. Szoros kapcsolatot ápolunk a márka képviseletekkel, valamint az ország vezető alkatrész beszállító cégeivel, hogy a javításokhoz a lehető legjobb árakon és a legjobb minőségben kínálhassuk ügyfeleinknek, azaz önöknek a gyári alkatrészeket.
Tekintse meg, hogy miben tudunk önnek segíteni!

 • TELJES KÖRŰ SZERVIZ
  Vállaljuk gépjárművének teljes körű karbantartását, javítását 3,5 t-ig!
   
 • MŰSZAKI VIZSGÁRA FELKÉSZÍTÉS
  Ahhoz, hogy egy gépjármű a forgalomban részt vehessen, érvényes műszaki vizsgával kell rendelkeznie – mi ennek megszerzésében is segítünk.

 • GARANCIA
  Ténylegesen ügyfélközpontú, valós garanciát biztosítunk az általunk elvégzett munkákra.
 • HIBAFELTÁRÁS
  Célirányos hibafeltárás, alkatrészek egyedi tesztelése és a rendszer átfogó diagnosztikája.
 • RÉSZECSKESZŰRŐ PROBLÉMÁK MEGOLDÁSA
  Ha problémája van a DPF szűrővel (részecskeszűrő) vagy már esetleg el sem indul az autója, akkor is keressen minket bizalommal – segítünk!
 • SZÁMÍTÓGÉPES DIAGNOSZTIKA
  A modern technikával szerelt gépjárművek hibajelzéseit is könnyen kiolvassuk és orvosoljuk.
Márkafüggetlen Autószerviz

GYORSASÁG

Nálunk nem kell heteket várnia a bejelentkezésre, ráadásul a legtöbb javítási munkát 1 munkanapon belül elvégezzük!

MINŐSÉG

Maximálisan ügyelünk a minőségre és megrendelőink elégedettségére, nem fog csalódni!

ÁR

Kedvező, ár/érték arányban verhetetlen áron dolgozunk!