Loading

Bronto Skylift ACCESS

Ipari emelőkosarak

Ismét egy nap a magasban

Olyan műszaki megoldásokat nyújtunk partnereinknek, melyek működésükben egyszerűek, szolgáltatásaikban nagyszerűek. Mellé olyan szervizhálózatot, melynek gondoskodása révén garantált a megbízható üzemeltetés, előreláthatóan – évről évre tervezhető az állapotmegőrzés. Magas szintű rendelkezésre állás hatékony munkát és biztonságos hazatérést tesz lehetővé a munka elvégzését követően.

Ipari hidraulikus emelők

Tűzoltás és személymentés: mindkettő kihívásokról és fizikai határok átlépéséről szól. Épületeink egyre magasabbak, a tereink fokozottan kihasználtak ezzel együtt szűkösebbek, ipari létesítményeink egyre nagyobbak lesznek, így mindezen változások generálta kihívásoknak meg kell felelnünk. Nagyobb bevetési hatótáv, nagyobb oltósugár kapacitás, kompaktabb magasból-mentők – és a legfontosabb: mindezt a legmagasabb fokú biztonsággal párosítva.
A Bronto Skylift olyan emelőket kínál, melyekre miközben értéket és életet ment, a saját életét is rábízhatja a beavatkozás során.

Szigetelt hidraulikus emelők

Átvezető- és a nagyfeszültségű vezetékek építése, karbantartása és tisztítása különleges biztonsági követelmények meglétét kívánja meg. A szigetelt hidraulikus emelőink kifejezetten a max 750 kV feszültségű nagyfeszültségű vezetékeken végrehajtott munkákra alkalmasak, úgy hogy közben a felesleges áramkimaradások elkerülésével lehessen az adott munkát elvégezni.

Tisztelet a környezet előtt

Folyamatosan arra törekszünk, hogy gyártási folyamataink, felhasznált anyagaink és termékeink egyre kevésbé befolyásolják a környezet károsodását. Emelőink minősége magasabb megbízhatósághoz, hosszabb szerviz intervallumokhoz és kevesebb alkatrész felhasználáshoz vezetnek. Ezen faktorok összessége pozitív hatással van a környezeti tényezőkre. 1999 óta rendelkezünk ISO 14001 tanúsítvány szerinti környezet menedzsment rendszerrel.

Tűzoltójárművek, emelőkosarak

Büszkék vagyunk a teljesítményünkre

A Bronto Skylift , mint az ön partnere a finn tradícionális értékek mentén, azokra építkezve fejleszti és gyártja termékeit, szolgálja ki partnereit. Az alapértékek elemi az Őszinteség, Megbízhatóság, Állhatatosság. Ígéreteinket minden körülmények között betartjuk, szilárdan építhet arra, hogy elvárásainak megfelelően a termékeink és szolgáltatásaink azok minősége a legmagasabb szintnek felelnek meg.

A Bronto emelők utóélet gondozása, karbantartása

Széles körű nemzetközi Bronto szerviz hálózatnak köszönhetően első osztályú, mobil karbantartási és szerviz szolgálatot tudunk nyújtani partnereinknek, így a Bronto eszköze teljes élettartalma során megbízható társa lesz önnek, maximális teljesítményt tud nyújtani az első naptól. Jellemzően 25 éven keresztül tudjuk biztosítani a fenntarthatóság megőrzése érdekében szükséges alkatrészeket.

Kapcsolat

Tűzoltójárművek, emelőkosarak

Márhoffer-Füstös Viktória

Tűzoltástechnikai Szolgáltatásaink

Tekintse meg, hogy mibentudunk önnek segíteni, amennyiben a tűzoltástechnika területén tart igényt szolgáltatásainkra.

 • IDŐSZAKOS KARBANTARTÁS
  Vállaljuk Bronto Skylift tűzoltósági és ipari emelőkosarak karbantartását.

 • GYÁRTÓI FELÜLVIZSGÁLATOK
  Csaknem minden Magyarországon forgalomban lévő típust szívesen látunk műhelyünkben.
 • HIBAFELTÁRÁS
  Meghibásodások, rejtett hibák és egyéb működést befolyásoló rendellenességek feltáása.
 • TELJESKÖRŰ JAVÍTÁS
  Vállaljuk a garanciális és garancia időn túli javításokat is.