Loading

Bronto Skylift FIRE

Tűzoltósági emelőkosarak

Magyarországon immáron több mint 20 éve látjuk el a Bronto Skylift típusú emelőkosarak karbantartási és szervizelési feladatait.

Tűzoltás és személymentés

Tűzoltás és személymentés: mindkettő kihívásokról és fizikai határok átlépéséről szól. Épületeink egyre magasabbak, a tereink fokozottan kihasználtak ezzel együtt szűkösebbek, ipari létesítményeink egyre nagyobbak lesznek, így mindezen változások generálta kihívásoknak meg kell felelnünk. Nagyobb bevetési hatótáv, nagyobb oltósugár kapacitás, kompaktabb magasból-mentők – és a legfontosabb: mindezt a legmagasabb fokú biztonsággal párosítva.
A Bronto Skylift olyan emelőket kínál, melyekre miközben értéket és életet ment, a saját életét is rábízhatja a beavatkozás során.

Ipari létesítmények tűzvédelme

Ipari körülmények között keletkező tüzek oltása különleges követelményeket támaszt minden bevetett felszereléssel szemben. A veszélyes anyagok jelenléte, a tüzek nagyfokú intenzitása gyors reakciót és intenzív oltóanyag kibocsátást követelnek. Több mint 40 év gyártási és fejlesztési tapasztalata támasztja alá, hogy a leghatékonyabb oltási eszközöket kínálhassuk valamennyi partnerünknek. Termékeink fejlesztése során kiemelt szempont, hogy a legmagasabb szintű veszélyhelyzetekben is megbízhatóan és biztonságot nyújtva helyt álljanak, segítsenek embertársaink mentésében valamint létesítményeink, értékeink védelmében.

Kommunális tűzvédelem

Amikor személy és vagyon mentésére kerül sor, akkor a jól képzett beavatkozói állomány mellett szükséges a megfelelő felszerelés is. Széles palettán kínáljuk azokat az egyedi igények szerint kialakított megoldásokat, időérzékeny helyzetekben elősegítik a sikeres kárfelszámolást, amikor a mozgékonyság a hatékonyság kulcsa, és minden beavatkozási művelet extrém magasságokban történik.
Saját gyártóüzemeinknek és termékeink magas fokú modularitásának köszönhetően a variációk száma végtelen, megfelelve az egyéni szükségleteknek, a mindenkori helyi szabályozásoknak és körülményeknek.

Tűzoltójárművek, emelőkosarak

Sokoldalúság és alkalmazkodóképesség

A Bronto Skylift napjainkban piacvezető helyet foglal el a Világon a tehergépjármű alvázra szerelt hidraulikus emelőgépek között. A tervezés és gyártás továbbra is Finnországban történik, két gyártelepen: Tampere és Pori városokban, a szerviz és igazgatási központ pedig Pirkkalában található. Tagjai vagyunk a Morita Group-nak és telephelyekkel rendelkezünk Németországban, Svédországban, Svájcban, valamint az USA-ban. Kereken 50 modell található a gyártási palettánkon, ezzel nagyszámú opciót tudunk nyújtani a legkülönbözőbb feladatok megoldására.

Szolgáltatás és megbízhatóság

Aki egyszer bizalmat szavazott nekünk és beruházott egy Bronto emelőbe, partnerünkké vált, annak nem engedjük el a kezét. A széles körű nemzetközi Bronto szerviz hálózatnak köszönhetően első osztályú karbantartási és szerviz szolgálatot tudunk kínálni, így a Bronto teljes élettartalmán keresztül olyan maximális teljesítményt tud nyújtani, mint amilyet az első napon nyújtott, és jellemzően 25 éven keresztül tudjuk biztosítani a szükséges alkatrészeket.

Nálunk valóban első a VEVŐ!

Megbízhatóság, biztonság, egyszerű kezelés és egyszerű beüzemelés mindaz, ami egy Bronto tulajdonosnak/üzemeltetőnek a legfontosabb. Ezek a sarokkövei a gyártásunknak és fejlesztéseinknek. Ehhez adódnak a plusz kényelmi funkciók, amelyeket az innovatív és neves funkcionális Bronto + vezérlésnek , valamint a legmodernebb távdiagnosztikai rendszernek köszönhetünk.

Kapcsolat

Tűzoltójárművek, emelőkosarak

Márhoffer-Füstös Viktória

Tűzoltástechnikai Szolgáltatásaink

Tekintse meg, hogy mibentudunk önnek segíteni, amennyiben a tűzoltástechnika területén tart igényt szolgáltatásainkra.

 • IDŐSZAKOS KARBANTARTÁS
  Vállaljuk Bronto Skylift tűzoltósági és ipari emelőkosarak karbantartását.

 • GYÁRTÓI FELÜLVIZSGÁLATOK
  Csaknem minden Magyarországon forgalomban lévő típust szívesen látunk műhelyünkben.
 • HIBAFELTÁRÁS
  Meghibásodások, rejtett hibák és egyéb működést befolyásoló rendellenességek feltáása.
 • TELJESKÖRŰ JAVÍTÁS
  Vállaljuk a garanciális és garancia időn túli javításokat is.